Idag var det min tur att laga mat. Magnus special köttfärssås! Jag började med att gå ut på balkongen för att hämta lök som jag skulle ha som ingrediens. “Fisen” (Ebba) var glad i hågen och följde mig nyfiket vad jag gjorde där ute. samt nosade runt på allt spännande där ute!. Jag hittade två fina lökar (hmm hur lät det) och gick nöjt in och började hacka dem nynnandes på samma medlodi som farfar alltid nynnar när han lagar mat. Jag började mixa ihop min köttfärssås men avbröts en 5-10 min senare då Mari som tidigare stått i duschen frågade mig, vart hunden hade tagit vägen. Hmm ja vart var hon? Hon satt inte brevid mig när jag lagade mat som hon brukade ihop om att jag skulle “tappa” något ner till henne. Jag gick runt i lägenheten och kollade efter henne och då slog tanken mig plötsligt att jag inte sett henne sedan jag var på balkongen. Snabbt tågade jag dit och kollade ut genom fönstert. Vem satt där utstängd och ledsen om inte “Fisen”.

Förlåt Ebba det var inte meningen… men rätt roligt… 🙂

Blog Image

Såhär satt hon och tittade på mig när jag tittade ut. 🙂 Direkt när hon kom in var hon dock lika glad som alltid!

För recept på köttfärssåsen får ni höra av er… fast det är lika hemligt som receptet på Coka Cola. NOT